fbpx

Личната история на една млада майка

Личната история на една млада майка

С нас се свърза млада майка, която реши да сподели как е успяла бързо и лесно да се справи с възстановяването след раждането на първата ѝ рожба. Д. К. съвсем на скоро е влязла в новата си роля на майка и вече се е сблъскала с някои от честите проблеми, съпътстващи този така прекрасен и в същото време изпълнен с предизвикателства период.

След естествено раждане, при което се налага прилагането на епизиотомия, тя не губи време и още от следващият ден започва да нанася Терезиенойл Мед върху родилната си рана, тъй като ѝ е бил препоръчан от лекар.

„Първите часове след раждането не смеех да пипам раната. Беше ме страх, естествено. Но още на следващия ден се престраших, тъй като болката и опъването от шевовете бяха доста неприятни и исках да направя всичко, за да премине по-бързо това неприятно усещане. Започнах много внимателно с пръст да намазвам раната 2-3 пъти на ден след тоалет. Мога да кажа, че след 2-3 дни съвсем забравих, че изобщо съм имала такава рана. Все едно не бях раждала.“
 

Д.К. разказва още, че раната от епизиотомията далеч не е било най-лошото, което я е сполетяло като млада майка. Вследствие на напъните по време на раждането тя получава доста неприятен и болезнен вътрешен хемороид, а в първите дни от кърмаческия период и разранени и кървящи зърна. Проблеми, които за съжаление не са рядкост и много млади майки започват майчинството си с тях.

newborn1

„В началото, като нова в кърменето, имах доста трудности и естествено това имаше своите последствия. Докато свикна и намеря правилната поза по време на кърмене, получих разранени и кървящи зърна. И тъй като бебчо се храни на 2-3 часа, това беше голям проблем за мен. Болката беше почти непоносима, а притеснението, че това ще попречи да му дам най-доброто начало, леко казано ме депресираха. За щастие Терезиенойл отново ме избави от мъките. Започнах да слагам по една капка от маслото след всяко кърмене и буквално в рамките на един ден забравих за болезнените и кървящи зърна. А най-хубавото е, че заради естествения му състав не се налагаше по-щателно от стандартното измиване при следващо кърмене.“
 

След като успява да се справи изключително бързо, по нейни думи, с проблеми, които обикновено костват много физически и емоционални терзания за не малка част от младите майки, Д.К. е убедена, че билковото масло Терезиенойл Мед е средството, което винаги ще присъства в  домашната ѝ аптечка.

А сега това ще бъде още по-лесно със специалната ни акция, която е валидна до края на годината. Създадохме талон за лоялни клиенти, който можете да намерите във всяка опаковка Терезиенойл Мед 15мл закупена от аптеката или да го изтеглите от тук. Избежете баркода от закупените от вас 6 опаковки, попълнете талона, занесете го в близката аптека и ще получите една безплатна. пълните условия прочетете в талона:

theresienoil-button-talon

Прочети повече за Терезиенойл:

orange-circle-petya-birth     orange-circle-product

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment