fbpx

Лични истории

Терезиенойл и раните

За чудодейния ефект на билковото масло Терезиенойл разказва Любомир от Бургас&

Любомир Манев Терезиенойл„Преди 3 години бях диагностициран с артериосклероза, което беше довело до стесняване на кръвоносните съдове и възпрепятстване нормалното кръвоснабдяване на ходилото на левия ми крак. Последваха две несполучливи операции за поставяне на байпас. И докато двама водещи хирурзи от Бургас се опитваха да спасят крака ми безрезултатно, се стигна до посиняване на пръстите. В крайна сметка в трета клиника извършиха трета поредна операция и постигнаха 70% кръвоснабдяване на крайника. Но тъй като беше невъзможно  да се предотврати започващата гангрена на пръстите, се наложи ампутация на 1/3 от ходилото. 

След което отново тръгнахме по мъките. Освен че беше нетърпимо болезнена, раната не можеше да зарасне. Изгубихме една година в търсене на методи и лекарствени средства за лечение, като през това време отворената рана варикозира. Попаднахме на едно много скъпо лекарство, което ни изпратиха чак от Австралия. Но беше изключително непосилно като разход. Пробвахме и няколко други мазила. По-късно разбрахме за новопоявило се на българския пазар масло с вълшебен ефект. Сестра Илияна Баръмова от хирургичното отделение в Бургаската болница ни разказа за него. Вече една година третирам мястото с Трезиенойл и бих го препоръчал на всички страдащи хора с трудно зарастващи рани.

Моята рана се повлия много добре още след първите няколко намазвания. И сега, година по-късно, е зараснала на 97%, остана една много тънка ивица от 3 мм. Дори не съм спазвал правилото на сутрин и вечер, т.нар. двуразово нанасяне. В началото намазвах раната веднъж на ден, а след това през един или два дена. Почти пред финала съм, очаквам до края на месеца да постигнем окончателното затваряне на раната. И съм много радостен от този факт“.

Терезиенойл и децата

Историята на бебето Алекс от Провадия е поредното доказателство за силата на билковия мехлем Терезиенойл.

Половин година след инцидента майката на момченцето все още трудно сдържа емоциите и сълзите си, докато разказва за случилото се. Ден преди да навърши годинка, току-що проходилото мъниче в играта си инстинктивно, за да запази равновесие, се подпира върху пламтящата плоча на домашната камина. В резултат двете му длани са изгорени от вътрешната страна, а специалистите определят II-b степен на изгаряне. Оттам нататък за семейството на Д. Р., медицинска сестра с 21 години практика, започва ходене по мъките.

„Тъй като аз лично винаги съм смятала, че конвенционалната медицина няма кой знае какви резултати при изгарянията за разлика от народната, в началото не заведох Алекс на лекар, – споделя майката. – Отидохме в болницата едва на третия ден, когато започна да вдига температура и там вече пластичният хирург отстрани кожата от ръчичките. Неговата прогноза беше, че ако не следвам указанията му, то лявата ръчичка ще се обездвижен и ще осакатее. Това е най-тежката присъда за една майка.“  

Родителите научават за Терезиенойл 2 месеца по-късно, а дотогава лекуват дланите с други лечебни средства. Братът на Д. Р. намира местен билкар, който изготвя специална смес и така започват терапия с превръзки. През това време дясната ръчичка на детето заздравява напълно, а лявата остава с огромен белег, който затруднява движението на пръстчетата и те са свити

„За Терезинойл разбрах от г-жа Йорданова, собственик на аптека в града, веднага направихме консултация със специалист от Ведра. Лекарят от компанията ме увери, че ако започнем да третираме белега с Терезинойл, то гарантира заличаването му. В моя 20-годишен опит не познавам лекар, който да е използвал тази дума „гарантирам“. Казах си, че след като лекар си позволява да я използва, то значи мехлемът трябва да работи. Реших да пробваме. Следвах напътствията и нанасях 4 пъти на ден Терезиенойл. Първият резултат дойде след месец, грубият като въже белег върху пръстчето се стопи на половина, буквално като кубче лед на топъл котлон. Остана само една лека чертичка.“

За 1 месец се възстановява изцяло движението на ръчичката на малчугана. Сега, 6 месеца по-късно, белегът леко придърпва показалеца, но родителите на Алекс имат вяра, че след приключване на цялостната терапия, белезите от изгарянето ще изчезнат напълно.

Чрез Терезиенойл Д. Р. среща не само изцеление за детето си, но и верен приятел в лицето на г-жа Йорданова.

Терезиенойл и раждането

Roxana SlivenБилковото масло Терезиенойл е незаменим помощник на младата майка и е подходящ за употреба още в първите часове след раждане. 

Третирането с маслото непосредствено след естествено раждане или секцио не само засилва възстановяването след охлузвания и разкъсвания, но и спомага за предотвратяване на появата на белези. Натуралните съставки и специалните есенции на маслото стимулират естествената способност на тялото да се възстановява и самолекува.
Роксана е майка на три дечица. Използва Терезинойл след последното, естествено раждане, при което се появява силен дискомфорт, опъване и болка.

„И трите ми деца се появиха на бял свят чрез естествено раждане и мога да отчета разликите. Последното детенце вече е на 9 месеца. След раждането имах много силна болка и неприятно опъване. Бях чела по форумите добри отзиви за Терезиенойл и започнах да третирам директно върху лигавицата два пъти дневно. Болката намаля още след първото намазване, бях изумена колко бързо заздравяваше разкъсването. След 3 дни вече се чувствах напълно възстановена. Изчезнаха всички симптоми, които напомняха за скорошно раждане. Препоръчах Терезиенойл на сестрата на съпруга ми, която също роди наскоро със секцио и след използването на продукта също е изключително доволна от ефекта. Използвах маслото и за дъщеричката ми на 4 г. Детето падна с тротинетката и си ожули лицето. Детската кожа се възстанови още по-бързо. Препоръчвам продукта на всички роднини и приятели, възхитена съм от резултатите, още повече, че и маслото е натурално.“

Терезиенойл и трудно зарастващи рани

За чудодейния ефект на Тереиенойл споделя Марийка от Чирпан.

Марийка е пенсионер по болест от 28-годишна. Основното й заболяване е ревматоиден артрит, има поставени две изкуствени тазобедрени и една коленна става. В инвалидна количка е от няколкото години, а миналата зима претърпява операция на прешлените на врата. Вследствие на залежаването получава огромна рана в долната част на гърба.

След операцията трябваше да лежа непрекъснато и вероятно защото съм много слаба още през първия месец отзад на опашката се появи рана. Възможно е да е от подлогата, но първоначално уж бяха две малки рани, които се сляха и образуваха една огромна адска яма. Тъй като нямаше възможност раната да диша, защото денонощно лежах върху нея, петното се увеличаваше, течеше, беше постоянно мокро и миришеше ужасно. Много се изплаших, имах усещането, че се разлагам. Показаха ми раната на снимка, беше толкова дълбока, че се виждаше костта. Болките бяха адови, но най-нетърпима беше миризмата. Аз съм от години съм с постоянни болки заради болестта, но тези мъки бяха страшни, като деветте кръга на ада. Не можех да спя нощем, постоянно бях на болкоуспокояващи. Идваха няколко лекари за консултация вкъщи и казаха, че за това страдание лек няма. Препоръчаха да не лежа върху раната, но беше невъзможно. Мазахме я с какво ли не. Правехме промивки с йодасепт, от който така гореше и болеше, че все едно ми изгаряше месото. Раната продължаваше да е непрестанно мокра, въпреки че подсушавахме до безконечност с марли. Пробвахме и всякакви народни рецепти – комбинация от мед с жълтък, което също не даде резултат. Един ден д-р Тодор Василев от нашата болница в града, който е и мой съученик, дойде и каза, че е разбрал за масло, което може да помогне – Терезиенойл. Поръчахме го веднага и започнахме да мажем раната още на другия ден. Започнаха да ме вдигат по-често, опитвах да седя и да се обръщам на едната и на другата страна през деня. Дупката започна постепенно да се изпълва, но зарасна много бавно понеже съм на легло. Много съм благодарна, че успях да излекувам тази кошмарна рана, заради която преживях много болка. Чувствам се добре сега, мога да лежа по гръб, мога да спя през нощта. Седя спокойно в количката, ходим на кафе, срещаме се с приятели. Пускаме си музика вкъщи и се забавляваме.“