fbpx

Бързо възстановяване след раждане с Терезиенойл МЕД!

orange-circle-petya

Терезиенойл е помощник при разкъсвания, охлузвания и наранявания след естествено раждане или секцио. Спомага за по-бързото възстановяване след операции, както и предотвратява появата на белези.

orange-circle-kids

Кожата по време на бременност

Когато говорим за бременност, несъмнено едни от най-неприятните мисли, които изникват в съзнанието на всяка жена, са свързани с големите промени, които настъпват във външния ѝ вид и най-вече появата на стрии. Хидратирайте кожата си с естествени масла, за да подобрите еластичността на кожата, тъй като така ще намалите вероятността от поява на стрии. Естествените мазнини в Терезиенойл хидратират и оказват благоприятен ефект върху вида на кожата. С изцяло натуралния си състав, маслото е подходящо за бременни. Продуктът не е парфюмиран, а съдържа натурални съставки с техния естествен мирис.

[

Prirodan sastav

Zahvaljujući prirodnom sastavu, Theresienoil MED mogu koristiti trudnice, dojilje i deca od prvog dana rođenja.

Theresienoil MED pomaže u ublažavanju simptoma kod oteklina i iritacija kože kod novorođenčadi.

[/vc_column]

НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ

Благодарение на естествените си съставки, Терезиенойл е подходящ за употреба от бременни, кърмачки и деца от нулева възраст.

Терезиенойл спомага за облекчаване на симптомите при подсичане и кожно раздразнение при новородени.

Контактът между кожата на майката и бебето

Водещи международни експерти и организации препоръчват възможно най-ранния контакт между майката и новороденото. Според голям брой научни изследвания непосредственият контакт на кожата на майката с кожата на бебето веднага след раждането спомага за по-добра физиологична стабилност на новороденото, помага за стабилизирането на ритъма на дишането, сърдечната честота и телесната температура на бебето, изгражда силна емоционална връзка между майката и бебето, улеснява началото и удължава продължителността на кърменето и играе ролята на профилактика на след родилната депресия при майката.

Поради това е още по-важно да се погрижите както за здравето на своята кожа, така и за здравето на кожата на малкото съкровище! Терезиенойл може да помогне!

Prirodan sastav

Zahvaljujući prirodnom sastavu, Theresienoil MED mogu koristiti trudnice, dojilje i deca od prvog dana rođenja.

Theresienoil MED pomaže u ublažavanju simptoma kod oteklina i iritacija kože kod novorođenčadi.

[/mk_page_section]