fbpx

Получете безплатна опаковка Терезиенойл с акцията ни за лоялни клиенти през 2021 година

Получете безплатна опаковка Терезиенойл с акцията ни за лоялни клиенти през 2021 година

Използвате често Терезиенойл МЕД? Възползвайте се от нашата актуална акция за лоялни потребители, за да получите една безплатна опаковка Терезиенойл от 15мл – вижте как!

Само до края на 2021 година имате възможност да получите безплатна опаковка Терезиенойл МЕД от 15мл като попълните специалния талон: изрежете и залепете в него баркодовете от 6 опаковки Терезиенойл МЕД от 15мл, попълнете нужната информация и представете талона в удобна за вас аптека, за да получите своята безплатна опаковка. Талоните търсете в кутиите, а за ваше улеснение, сега можете да изтеглите талона и от нашия уебсайт чрез бутона по-долу:

theresienoil-button-talon

Пълните условия на акцията и подробни инструкции можете да прочетете на самия талон, а ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас през контактната форма на сайта.

Терезиенойл МЕД е билково масло, което може да бъде ваш пръв помощник при наранявания и изгаряния, както и при възстановяване след раждане поради своето благотворно действие върху кожата. Маслото стимулира зарастването на
наранявания и ускорява възстановяването на кожата като хидратира тъканите и също така благоприятства разнасянето на кръвонасядания. Повлиява трудно зарастващи дефекти на кожата и успокоява сърбежи от различен тип. Състои се от чисти билкови екстракти и естествени мазнини, което го прави подходящо за различни типове кожа както при възрастни, така и при деца.

orange-circle-petya-birth     orange-circle-product

Recommended Posts

Leave a Comment