fbpx

Възстановяване след естествено раждане!

Възстановяване след естествено раждане!

Раждането на детето е едно от най-забележителните събития, които се случват в живота на родителите. С особена сила това правило важи за вас, млади майки, които 9 месеца носите живота в себе си и сте силно развълнувани, че най-накрая ще прегърнете своите дечица. Голяма част от енергията ви, усилията ви, фокуса ви и деня ви ще е насочена към бебето, но не забравяйте, че трябва да се погрижите и за вашето възстановяване, защото детето разчита основно на вас!

Има една част от жените, които сякаш са създадени, за да раждат – самото раждане е кратко, безпроблемно, без разкъсвания и охлузвания, но за съжаление не при всички е така. При една голяма част от жените се наблюдават  охлузвания, хематоми или спонтанни разкъсвания по време на раждането, при други се налага да се направи разрез от лекаря, който води раждането – т.н. епизиотомия. Епизиотомията се прави, за да не се стигне до по-тежки разкъсвания и представлява конторолирано разширяване на пътя на бебчето. След това в областта на травмата, независимо дали е спонтанна или епизиотомия, се поставят шевове. Тъй като мястото е деликатно и нежно, травмата в тази област, разбира се, е свързана с дискомфорт: дърпане, опъване, болка, парене, страх от уриниране и болка при ходене, сядане, а дори и в покой. За да се избавите по-бързо от тези неприятни усещания, можете да използвате Терезиенойл Мед. В състава му влизат естествени мазнини и билкови екстракти, които действат благотворно върху кожата.

newborn_1000x600

Терезиенойл Мед е билково масло, което осигурява на засегнатите тъкани по-добра хидратация, ускорено зарастване, има болкоуспокояващ и антисептичен ефект. Нанасяйки Терезиенойл Мед 2-3 пъти дневно в областта на разкъсванията с леки масажиращи движения, ще усетите неговия моментален болкоуспокояващ ефект, ще осигурите бързо зарастване и ще предпазите мястото от инфектиране и други усложнения.

Наблюдение сред жени, получили постродилна травма и разделени в две групи – в едната група жените са използвали маслото, а другата група не са нанасяли Терезиенойл Мед.  Жените в първата група нанасят трикратно дневно билковото масло с леки, втриващи движения върху травмираната лигавица. При тези пациентки се наблюдава отчетлива разлика по отношение на болката и съответно нуждата от прием на болкоуспокояващи медикаменти, по отношение на отока в засегнатата област, на по-нататъшни усложнения и инфекции.

Натуралният състав на Терезиенойл Мед дава възможност маслото да се използва и от кърмачките. Знаем, че кърмата е възможно най-полезния начин, чрез който да осигурите ценни хранителни вещесва за мъника. Възпалените зърна и рагадите, особено в първите дни от кърменето обаче могат да направят процеса доста неприятен за вас, а дори понякога дори да ви откажат от кърменето. Прилагайки Терезиенойл Мед върху възпалените зърна, ще почуствате болкоуспокояващия му ефект и ще възстановите зърната си, така че вместо болка да изпитвате удоволствие в този така интимен момент между майката и бебето.

Самата бременност или силните напъни по време на родилния процес могат да провокират появата на и на друг неприятен проблем – хемороидите. Освен това след раждането жените често страдат от запек, което допълнително утежнява ситуацията. С Терезиенойл Мед можете да облекчите болката, сърбежа и дискомфорта, предизвикани от хемороидите и да отхвърлите още един проблем от плещите си. Ако хемороидите кървят, задължително се обърнете към лекар!

breastfee_1000x600

Терезиенойл Мед ви дава решение на голяма част от проблемите, които възникват след естествено раждане. С натуралния си състав и незабавен ефект маслото ще ви бъде верен помощник в много ситуации. Затова не забравяйте да го сложите в списъка, който подготвяте за болницата преди раждането. Липсата на странични ефекти и добрите резултати на Терезиенойл Мед ще ви помогнат да се възстановите бързо, за да имате време да опознаете новия член на семейството ви, да му се радвате и да се наслаждавате на живота без болка!

Прочети повече за Терезиенойл:

orange-circle-petya-birth                                                            orange-circle-product

 

Научи как можеш да се възползваш от акцията за лоялни клиенти на Терезиенойл като кликнеш на бутона по-долу:

theresienoil-button-talon

Recommended Posts

Leave a Comment